TJÄNSTER

SAMTALSTERAPI I PSYKOSYNTES


950 kr / 60 min 


750 kr /60 min för studerande och sjukskrivna*


Vill du hitta nya vägar framåt? Eller få stöd och hjälp under en kris? Kanske önskar du fördjupa dina relationer, eller bättre förstå och tycka mer om dig själv? Anledningarna till att vilja samtala med en professionell terapeut kan vara många.  


Att bli mött i medkänsla och acceptans för den du är, oavsett hur din livssituation ser ut, kan i sig vara både betydelsefullt och gynnsamt för ditt välmående. Mina olika verktyg och metoder kan dessutom hjälpa dig att förstå varför du tänker, känner och agerar som du gör. En ökad förståelse för detta öppnar upp för fler möjligheter att handla annorlunda, mer i linje med dina livsvärden. Vi utforskar vad som är viktigt och värdefullt för dig, så att du lättare kan välja sådant som får dig att må bra. Riktningen i terapin utgörs av dina personliga insikter och din innersta vilja. Intentionen är att stödja dig på din resa mot ett liv som formas av dig för dig, utifrån just dina behov och den du vill vara.


Psykosyntesterapi är inte detsamma som att gå i symptomorienterad behandlande terapi. Vårt fokus ligger på att utveckla och stärka det friska och sunda inom dig och det som du vill ha mer av i ditt liv, snarare än att bota eller behandla något sjukt eller dåligt. Inga delar av dig förnekas eller trycks undan. I holistisk terapi hanterar vi svårigheter och problem som utvecklingspotential snarare än som något begränsande och negativt.  Du kan läsa mer om hur jag jobbar en bit ner på startsidan.


Mer information om just Psykosyntes som terapiform kan du exempelvis hitta på Humanovas hemsida.


Om du är fundersam kring huruvida denna form av terapi passar just dig där du befinner i livet, eller om jag är rätt terapeut för dig, tveka inte att höra av dig för att skapa en bättre uppfattning!


*Du som är elev på Humanova alternativt Psykosyntesakademin, eller är sjukskriven betalar bara 750 kr för terapisessioner à 60 min hos mig! (Går ej att kombinera med andra rabatter)


TERAPEUTISK STRESSHANTERING


950 kr / 60 min


750 kr /60 min för sjukskrivna*Undrar du hur det kommer sig att du reagerar som du gör i olika situationer? Vill du lära dig att bättre hantera dina reaktioner och öka möjligheterna att få den utgång du själv vill, snarare än upplevelsen av att samma mönster upprepas om och om igen? Dessa sessioner är till för dig som vill förstå och lära känna dig själv på ett djupare plan. Jag hjälper dig att utveckla din förmåga att hantera tankar, känslor och beteenden genom livets många stresspåslag. Med ett stort fokus på närvaro, medkänsla och acceptans utforskar vi dina aktuella behov och tittar närmre på vad du just behöver för att må bra.


Jag har jobbat med personlig utveckling och friskvård i många år och är specialiserad inom stresshantering och utmattningsförebyggande arbete. Tack vare min breda kompetens inom både samtalsterapi och kroppsterapi, kan jag erbjuda dig en kombination av bland annat samtal och mental träning, med olika former av t.ex. kroppsmedvetenhet, andningsövningar och mindfulness som verktyg.


Kanske bör det även nämnas att mina arbetssätt när det kommer till att på olika sätt upptäcka, hantera och förebygga alla möjliga former av stress, inte enbart grundar sig i teoretisk och praktisk utbildning, utan även i min egen och andras livserfarenhet. 


Visste du att det går jättebra att använda friskvårdsbidraget till Stresshantering? Säg till om du vill att jag beskriver hur.


*Du som är sjukskriven betalar bara 750 kr för terapisessioner à 60 min hos mig! (Går ej att kombinera med andra rabatter)


FRISKVÅRDSMASSAGE


795 kr / 60 minEn lugn och harmonisk friskvårdsmassage speciellt anpassad för att lindra stress och muskelspänningar. Rygg, axlar, nacke och baksida ben ingår och avslutas med en avkopplande skalp eller fotmassage.


Jag är i grunden utbildad inom klassisk Svensk Massage, samt har genomgått särskild utbildning i Stressförebyggande Massage och är internationellt diplomerad Kroppsterapeut av International Aestheticiennes. Redan tidigt i min karriär fick jag återkoppling från mina kunder att de upplevde allra bäst resultat när jag anpassade varje behandling helt individuellt genom att arbeta mer intuitivt, snarare än att bara följa bestämda steg som ser likadana ut för alla. Jag har nu arbetat med och utvecklat min personliga massagestil i över sjutton år, och följer inte längre något förutbestämt program i mina behandlingar. Istället kombinerar jag verksamma grepp och strykningar och arbetar i konstant närvaro, med fullt fokus på att känna in och anpassa min massage efter just din kropp. Med uppmjukande och avslappnande rörelser jobbar jag för en mer avspänd och rörligare kropp och ett lugnare sinne. Min massage lämpar sig därför mycket bra för att reducera och förebygga stressrelaterade spänningar.


Självklart kan du använda ditt friskvådsbidrag till detta!


PRIVAT ANDNINGSKONSULTATION


1200 kr / 75 min


Hur du andas påverkar bland annat din energinivå, kognitiva förmåga, matsmältning, prestation- och återhämtningsförmåga, kroppshållning, sömnkvalitet, munhälsa, hjärtrytm, stresshanteringsförmåga och ditt immunförsvar. För att nämna några exempel.


Mina privata konsultationer är till för dig som vill lära dig olika sätt att andas på för att optimera din hälsa och bli mer närvarande. Tillsammans går vi igenom just dina önskemål och eventuella problematik, för att sedan balansera det med dina unika förutsättningar. Därefter får du individuellt anpassad guidning och lämpliga övningar att arbeta med. Jag har coachat alltifrån stressad sjukvårdspersonal till högpresterande elitidrottare.


För ungefär tio år sedan, under en ytterst påfresande period i mitt liv, träffade jag en person som skulle komma att bli min mentor i mental träning. Jag introducerades till den uråldriga och otroligt läkande och stärkande potentialen i andningsträning, samt lärde mig flera olika metoder för olika hälsofördelar. Jag gav det en ärlig chans och effekterna var slående! Jag fortsatte således att utforska och utbilda mig inom vad som brukar kallas Breathwork och har bland annat hjälpt till att starta upp företagssuccén hale.center. Där jag även håller gruppsessioner i olika andningtekniker sedan ett par år.


unsplash