MER OM MIG

Jag har valt att ägna mitt arbetsliv åt att utifrån en helhetssyn stödja, hjälpa och vägleda medmänniskor som vill må bra och utvecklas. Beslutet att byta karriär och ägna mig åt detta på heltid har varit en lång och utvecklande process. En väg kantad av fler dalar än toppar som började för mig, precis som för så många andra, med att jag först behövde gå vilse för att kunna hitta hem till mig själv. 


Min resa började för många år sedan, i samband med en utmattning. Mina första tjugofem år i livet var jag ofta sjuk och led av ångest, panikattacker och andra stressproblem. Jag spenderade åratal i en karriärsstege som jag någonstans innerst inne egentligen visste inte var något för mig. Till slut brakade allting samman och jag upplevde vad jag skulle kalla en ordentlig livskris. Jag minns hopplösheten och känslan att vara helt vilsen. Jag minns ögonblicket när jag insåg att jag lyckats överge mitt sanna jag någonstans på vägen.


Tänk om någon sagt till mig då - "Om tolv år från nu kommer ditt liv vara helt annorlunda. Du kommer att leva sunt och må bra. De fysiska och psykiska krämpor som du lider av just nu kommer inte längre att orsaka dig problem. T.o.m dina sömnproblem kommer att ha upphört. Du kommer ha bytt karriär, lämnat ditt kontorsjobb och gått en helt annan väg i livet. Skaffat dig ny bra utbildning, spenderat hundratals timmar med coaching, terapi och personlig utveckling, samt startat eget. Du kommer att arbeta med att hjälpa andra som också vill må bra och hitta sin väg framåt. Dina livserfarenheter kommer då att vara din främsta tillgång och gåva. Om du väljer att jobba ihärdigt och beslutsamt, kommer allt detta att bli verklighet".


-Tveksamt om jag hade trott på det då. Men nu står jag här och allt detta är sant. Jag lever min dröm idag och befinner mig på en fantastisk plats i livet och i mig själv. Jag känner mig så otroligt tacksam och lyckligt lottad som vågat och kunnat ge mig ut på denna resa. Nu är det min tur att stå till tjänst för andra som vill må bra och som vill hitta tillbaka till sitt sanna jag.
Min bakgrund:


Diplomerad Samtalsterapeut i psykosyntes 

Treårig yrkesutbildning i integrativ psykoterapi som bl.a. omfattar kurser inom KBT, ACT, Schematerapi, m.m


Diplomerad Stress- och Avspänningspedagog

Ettårig yrkesutbildning/fördjupning inom stresshantering som bl.a. omfattar kurser i KBT, Mindfulness, Hälsofrämjande ledarskap m.m


Certifierad Breathwork Instructor

Medskapare och konsult på andningscentret hale.center

Har även genomgått vår interna obligatoriska ettåriga yrkesutbildning som omfattar kurser inom olika andningstekniker och metoder


Diplomerad och internationellt certifierad Kroppsterapeut

Ettårig yrkesutbildning som omfattar kurser inom Massage, Anatomi, Kroppsbehandlingar m.m


Diplomerad Yoga Nidra-instruktör

Grundläggande utbildning i konsten att leda deltagare in i djup närvaro och medvetenhet.Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!


unsplash