MER OM MIG

Jag har valt att ägna mitt arbetsliv åt att stödja, hjälpa och vägleda medmänniskor som, liksom jag, vill leva ett friskt och meningsfullt liv i balans. Beslutet att helt byta karriär och ägna mig åt detta på heltid har varit en lång och utvecklande process. Och den började för mig, precis som för så många andra, med att jag först behövde genomgå en livsomvälvande och utmanande period i livet. Jag behövde först gå vilse för att kunna hitta hem till mig själv, som den jag är och den jag vill vara under tiden jag är här. 


Resan började för många år sedan, då befann jag mig i en livskris. Tänk om någon sagt till mig då - "Om tolv år från nu kommer ditt liv vara helt annorlunda. Du kommer att leva sunt och må bra. De fysiska och psykiska krämpor som du känner just nu kommer att vara borta. Sömnproblemen likaså. Du kommer ha bytt karriär, lämnat ditt kontorsjobb och gått en helt annan väg i livet. Skaffat dig ny bra utbildning, spenderat hundratals timmar med coaching, terapi och personlig utveckling, samt startat eget. Du kommer att arbeta med att hjälpa andra som också vill må bättre. Dina livserfarenheter kommer då att vara din främsta tillgång och gåva. Om du väljer att jobba ihärdigt och beslutsamt, kommer allt detta att bli till sanning".


-Tveksamt om jag hade trott på det då. Men nu står jag här och allt detta är sant. Jag känner mig så otroligt tacksam och lyckligt lottad som vågat och kunnat ge mig ut på denna resa. Nu är det min tur att stå till tjänst för andra som vill hitta sin väg och upptäcka just sin unika potential.
Min bakgrund:


Diplomerad Samtalsterapeut i psykosyntes

Grundläggande yrkesutbildning i psykoterapi som bl.a. omfattar kurser inom KBT, ACT, Schematerapi, m.m


Diplomerad Stress- och Avspänningspedagog

Yrkesutbildning som bl.a. omfattar kurser inom KBT, Mindfulness, Hälsofrämjande ledarskap m.m


Diplomerad och internationellt certifierad Kroppsterapeut

Yrkesutbildning som omfattar kurser inom Massage, Anatomi, Kroppsbehandlingar m.m


Certifierad Breathwork Instructor

Utbildning som omfattar kurser inom olika andningstekniker och metoder

Medskapare och konsult på andningscentret hale.centerTveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!