Retreats & Kurser

ENDAGSRETREAT

Lär känna ditt inre barn


När: 4 juni 2022


Tid: 13:00 - 20:00


Var: Hale center, Banérgatan 28 i garnisonen, Östermalm/Sthlm


Investering: 750 kr

100 kr early bird-rabatt innan 1 maj


Det är med stor glädje som jag, tillsammans med min kollega Caroline Foayé nu bjuder in ett begränsat antal personer till vårt nästa endagsretreat ”Lär känna ditt inre barn” i Stockholm den 4 juni.


Denna gång erbjuder vi ett nytt spännande upplägg, där vi tillsammans under en hel eftermiddag kommer att djupdyka in i avkopplande övningar, meningsfulla samtal, meditation och kreativitet.


Vi varvar såklart med pauser och en matig och kärleksfull fika ingår. Eventet kommer att hållas i hale centers lugna och vackra lokaler på Östermalm.Att lära känna ditt inre barn är att lära känna dig själv på djupet


Genom att ta kontakt med ditt inre barn kan du bli medveten om vilka upplevelser och intryck som format dig och påverkar hur du ser på dig själv och din omgivning än idag. Att lära känna ditt inre barn kan därmed hjälpa dig att skapa en förståelse för just ditt sätt att interagera och relatera utifrån din unika bakgrund.


Vi har alla ett barn inom oss, eftersom vi alla haft en barndom. Det inre barnet är ett uttryck för ditt minnesarkiv där alla dina erfarenheter som barn finns lagrade. Det är således även ett uttryck för den du var innan du påverkades och formades av din omgivning.


I kontakten med ditt inre barn kan du bli medveten om just din inneboende sanning och natur. Där i djupet av dig själv kan du även hitta slumrande intressen och drömmar, som fortfarande väntar på att förverkligas.


Att lära känna ditt inre barn är därmed även en väg för att lära känna dig själv bättre som vuxen.Varmt välkommen till en dag av djup kontakt med dig själv och ditt innersta. En dag helt utan prestation eller måsten, där bara du och det du behöver får stå i fokus.